Compter Based Assessment: Software- en Leveranciersoverzicht

>Gelijktijdig met het in de lucht houden van onze Questionmark Perception omgeving en deze steeds verder verbeteren, kijk ik ook altijd naar mogelijke alternatieven voor dit systeem. Wordt Blackboard’s Assessment module misschien steeds beter en krachtiger? Zijn er concurrenten op de markt voor QM die beter, sneller en goedkoper zijn? Biedt QM misschien een beter alternatief door haar Hosting Service?

Het zicht houden op deze alternatieven is van groot belang m.i. om de gekozen route bij de VU en de benodigde investeringen en beheerkosten te kunnen rechtvaardigen.

Om die reden hou ik (zo goed als dat gaat) een lijst bij met alle mogelijk  alternatieve oplossingen en indicaties van geschiktheid voor specifieke doelen of doelgroepen. Ik heb dat overzicht online gezet en heb bedacht om dat met ‘de wereld’ te delen. Iedereen die daar toevoegingen aan wil doen nodig ik van harte uit om dat vooral te doen.

Ik ben benieuwd.

Klik hier voor het overzicht.

Advertisements

2 thoughts on “Compter Based Assessment: Software- en Leveranciersoverzicht

  1. Beste Silvester, is het document Compter Based Assessment: Software- en Leveranciersoverzicht nog ergens beschikbaar? De link werkt niet……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s